Csipkebogyó velő 20 l

29 990 Ft

A csipkevelő felhasználható lekvárok, dzsemek, gyümölcsitalok, gyümölcskrémek, habok, öntetek, tejtermékek, joghurtok, fagylaltok, jégkrémek, sütemények, cukrászati, édesipari termékek, bébiételek, mártások, szószok, levesek, gyógyhatású készítmények, diétás termékek készítéséhez.
Kosár

Leírás

Az ellenőrzött termelési környezetből kikerült, frissen szedett gyümölcs, gondos válogatáson és tisztításon esik át. Ezután előfőzik,  különböző méretű szitákon átpasszírozzák, majd pasztőrözik és sterilizált csomagolóanyagba aszeptikusan töltik. A gyümölcsvelő gyártása  során nincs szükség külön tartósítószerekre. A technológiai eljárás megőrzi a gyümölcs eredeti íz- és aromaanyagait, így az aszeptikus gyümölcsvelő egészséges alapanyag a családi konyhákban, a közétkeztetésben, az élelmiszer-alapanyagot feldolgozó cukrászatokban, pékségekben, tejipari termékeket gyártók körében, vagy az üdítő italokat gyártók esetén épp úgy, mint a bébiételek készítői számára. Friss gyümölcsből, adalék és tartósítószer nélkül készül, mag- és héjmentes, magas C-vitamin tartalmú, natúr félkész termék. 100 % gyümölcshús, kiváló beltartalmi értékekkel.

 

Csomagolás: aszeptikus zsákban.
Tárolás: Száraz, hűvős, napfénytől védett helyen.
Felhasználása: A csipkevelő felhasználható lekvárok, dzsemek, gyümölcsitalok, gyümölcskrémek, habok, öntetek, tejtermékek, joghurtok, fagylaltok, jégkrémek, sütemények, cukrászati, édesipari termékek, bébiételek, mártások, szószok, levesek, gyógyhatású készítmények, diétás termékek készítéséhez.
Töltőtömeg:  20 l
Ár / l : 1499,5 Ft.