Csipkebogyó velő 5 l

Az ellenőrzött termelési környezetből kikerült, frissen szedett gyümölcs, gondos válogatáson és tisztításon esik át. Ezután előfőzik,  különböző méretű szitákon átpasszírozzák, majd pasztőrözik és sterilizált csomagolóanyagba aszeptikusan töltik.

A gyümölcsvelő gyártása  során nincs szükség külön tartósítószerekre. A technológiai eljárás megőrzi a gyümölcs eredeti íz- és aromaanyagait, így az aszeptikus gyümölcsvelő egészséges alapanyag a családi konyhákban, a közétkeztetésben, az élelmiszer-alapanyagot feldolgozó cukrászatokban, pékségekben, tejipari termékeket gyártók körében, vagy az üdítő italokat gyártók esetén épp úgy, mint a bébiételek készítői számára.

Friss gyümölcsből, adalék és tartósítószer nélkül készül, mag- és héjmentes, magas C-vitamin tartalmú, natúr félkész termék.
100 % gyümölcshús, kiváló beltartalmi értékekkel.

Allergiát okozó összetevőket nem tartalmaz.

Csomagolás: aszeptikus zsákban.
Tárolás: hűvös helyen.
Felhasználása: A csipkevelő felhasználható lekvárok, dzsemek, gyümölcsitalok, gyümölcskrémek, habok, öntetek, tejtermékek, joghurtok, fagylaltok, jégkrémek, sütemények, cukrászati, édesipari termékek, bébiételek, mártások, szószok, levesek, gyógyhatású készítmények, diétás termékek készítéséhez.

Töltőtömeg: 5 kg
(1600 Ft / kg)

8 000 Ft

Cikkszám: L2208 Kategóriák: ,
A csipkevelő felhasználható lekvárok, dzsemek, gyümölcsitalok, gyümölcskrémek, habok, öntetek, tejtermékek, joghurtok, fagylaltok, jégkrémek, sütemények, cukrászati, édesipari termékek, bébiételek, mártások, szószok, levesek, gyógyhatású készítmények, diétás termékek készítéséhez.