

Narancslekvár Camparival
1 480 Ft
Szicíliai napon érett kezeletlen narancsból készítettük. A narancs héját is felhasználtuk a lekvár készítésénél.
- Leírás
Leírás
Szicíliai napon érett kezeletlen narancsból készítettük. A narancs héját is felhasználtuk a lekvár készítésénél.
Összetevők: narancs, narancslé, cukor, Campari (víz, cukor, aromák, színezék), étkezési sav: citromsav, pektin
Felhasználása: süteményekre, sajtok, pástétomok mellé kanalazva. Grillezett kacsához, libához, vagy hideg kacsa és libasülthöz remek kiegészítő. Csokoládés süteménnyel, fagylalttal vagy krémmel mennyei finomság. Gyümölcstartalom: 79%
Tartósítószert nem tartalmaz, felbontás nélkül így akár egy évig is eltartható. Felbontás után a hűtőszekrényben kell tárolni.
Űrtartalma: 312 ml
(4743 Ft/l)
Származási hely: Magyarország
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 116,65 kcal / 446,86 KJ
Zsír: 0,10 g – amelyből telített zsírsavak: 0,02 g
Szénhidrát: 26,62 g – amelyből cukrok: 24,59 g
Fehérje: 0,77 g
Só: 0 g