Narancslekvár Camparival

Szicíliai napon érett kezeletlen narancsból készítettük. A narancs héját is felhasználtuk a lekvár készítésénél.

Összetevők: narancs, narancslé, cukor, Campari (víz, cukor, aromák, színezék), étkezési sav: citromsav, pektin

Felhasználása: süteményekre, sajtok, pástétomok mellé kanalazva. Grillezett kacsához, libához, vagy hideg kacsa és libasülthöz remek kiegészítő. Csokoládés süteménnyel, fagylalttal vagy krémmel mennyei finomság.

Gyümölcstartalom: 79%

Tartósítószert nem tartalmaz, felbontás nélkül így akár egy évig is eltartható. Felbontás után a hűtőszekrényben kell tárolni.

Figyelem! Alkoholt tartalmaz, ezért fogyasztása csak felnőtteknek ajánlott!

Űrtartalma: 312 ml

Ára: 3782Ft/kg

Származási hely: Magyarország

Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 116,65 kcal / 446,86 KJ
Zsír: 0,10 g – amelyből telített zsírsavak: 0,02 g
Szénhidrát: 26,62 g – amelyből cukrok: 24,59 g
Fehérje: 0,77 g
Só: 0 g

1 180 Ft

Szicíliai napon érett kezeletlen narancsból készítettük. A narancs héját is felhasználtuk a lekvár készítésénél.