-25%

Két Szerecsen szakácskönyv 2000 Ft-os ajándékutalvánnyal

4 490 Ft

Remek étterem, remek kollégákkal, egyik kedvenc helyünk.
Kategóriák: , ,
Kosár

Leírás

Kedvenc éttermünk szakácskönyve

Az étterem, most 2000 Ft-os ajándékutalvánnyal kedveskedik azon megrendelőinknek, akik a szakácskönyv megvásárlásával támogatják a Két Szerecsen Éttermet!

(Az ajándékutalvány készpénzre nem váltható, online rendelésre nem felhasználható!
Az ajándékutalvány 2022.04.30-ig használható fel! )

Remek étterem, remek kollégákkal, egyik kedvenc helyünk. A válság miatt bajba jutott kollégáknak szeretnénk segíteni a könyvük eladásában. A könyvben szereplő ételeket akár meg is tudjátok rendelni tőlük, vagy el tudjátok készíteni a könyvben szereplő receptek szerint. Kiváló fotók és ételek találhatóak benne. A könyv remek ajándék, tele szép fotókkal.
A könyv megvásárlásával segítheted a bajbajutott csapat túlélését. Rendeljetek belőle akár az egész kollektívának!
“Vannak éttermek, vannak kávézók, vannak bisztrók, vannak kocsmák, vannak borbárok… és van a Nagymező utcában egy hely.
Egy amolyan sarki hely, találkozóhely. Ez a Két Szerecsen. Reggeliző, ebédelő, vacsorázó, borozó, kávézó, beszélgető… Mindig mindenre jó. Színház előtt vagy után. Első randira vagy harmincadik házassági évfordulóra. Barátokkal vagy üzlettársakkal. Huszonöt év alatt és hetven felett. Szerethető, megbízható, sallangmentes. Olyan a hely, akár egy klub. Itt mindenki mindenkit ismer vagy meg fog ismerni. Van, aki mindennap betér, a Szerecsen az irodája, az ebédlője és a nappalija. Mivel törzsvendégeink rengeteg időt töltenek a Két Szerecsenben, számunkra és számukra is nagyon fontos, hogy egy-egy étkezés ideje alatt mindenki maradandó élményben részesüljön. Ez a könyv elsősorban bisztrónk klasszikus receptjeivel és exkluzív fotókkal kedveskedik olvasóinak, a hely 20 éves évfordulója alkalmából.”