SZOLGÁLTATÓ

Lekvárosház Kft. 1222 Budapest, Gyár utca 15.
Adószám: 23332283-2-43
Cégjegyzékszám: 01-09-960547
Bankszámlaszám: OTP Bank, 11711096-20000693, a számla tulajdonosa: Lekvárosház Kft.

GARANCIA

A legnagyobb igyekezetünk ellenére is előfordulhat, hogy a termék a szállítás során megsérül. Erről jegyzőkönyvet kell felvetetni a kiszállítást végző céggel. A kiszállítást végző cég biztosítással rendelkezik az esetleges károkért.

Élelmiszerek minőségi kifogása esetén panaszát kérjük, jelezze felénk e-mailben vagy telefonon, és kicseréljük a terméket. Műszaki cikkek, konyhai eszközök esetén a kereskedelmi törvény által meghatározott garanciális paraméterek az iránymutatók.

Előfordulhat, hogy a megrendelt áru épp nincs a raktárunkban. Ebben az esetben értesítjük a megrendelőt, aki elállhat a termék megvásárlásától, vagy megbeszélés alapján más termékkel pótoljuk. Fontos, hogy a felmerült probléma gyors elintézése érdekében a regisztráció során adja meg a mobiltelefonszámát, hogy el tudjuk érni kérdéseinkkel.

ELÁLLÁSI JOG

A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló, 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében a vásárló 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat vásárlási szándékától. A webshopnak az elállást követő 14 napon belül vissza kell térítenie a fogyasztó részére a termék árát. A fogyasztó az elállási jog gyakorlásának napjától számított 14 napon belül köteles visszaküldeni vagy átadni a terméket a webshopnak.

A webshop elállhat a vásárlási megbízás teljesítéstől, ha a megrendelő előzőleg indok nélkül nem vette át a megrendelt termékeket, ezzel anyagi kárt okozva a társaságunknak. Ebben az esetben a kiszállítási és visszaszállítási díjat vállalkozásunknak a szállító cég felé ki kell fizetni.
Megtagadhatjuk a vásárlást ha a megrendelő nem megfelelő adatokat ad meg a megrendelésnél, és ezt jelzésünkre sem korrigálja.
Nem teljesítjük olyan esetben a megrendelést, ha a vásárló nagy összegű megrendelés esetén, nem fizeti meg a a díjbekérő vagy előleg számláját.,
A weboldal üzemeltetője nem vállal felelősséget a hibásan feltüntetett árakért, hibás termékleírásért, és hibás tartalomért, valamit hekkerek által okozott károkért.

A MEGRENDELÉS MENETE

Az internetes oldalunkon lehetőség nyílik az online vásárlásra. A kiválasztott termék mennyiségét ki kell választani a terméket ábrázoló kép mellett. Kifizetésre több lehetőség adott, személyes átvételkor a helyszínen fizethet készpénzzel, kiszállításkor pedig a szállítást végző cég futárnak.  Futárszolgálattal történő szállítás esetén a számlát minden esetben e-mail-ben küldjük el.

​Az ÁFA törvény szerint nem magán célú vásárlás esetén a vevő adószámának megadása kötelező, a nem helyes adószám megadása esetén vállalkozásunk az ebből eredő károkért nem vállal felelősséget.​

​Jövedéki termékek vásárlása esetén a számla a jövedéki termék igazolására nem alkalmas. Jövedéki terméket csak magánszemélynek vagy végfelhasználónak értékesíthetünk, tovább értékesítésre nem.

Egyes akciós termékek esetén az eladó korlátozhatja a megvásárolható mennyiséget.

SZÁLLÍTÁSI LEHETŐSÉGEK

Személyes átvétel a cég bemutatótermében (1222 Budapest, Gyár utca 15.), munkanapokon reggel 8 és 15 óra között lehetséges. Nagyobb mennyiség vásárlása esetén telefonos egyeztetés szükséges. A webboltban leadott rendeléseket nyitvatartási időben akár a megrendeléstől számított fél órán belül is át lehet venni. A csomagot öt munkanapig tároljuk a boltban, utána töröljük a rendelést.

Csomagküldő szolgáltatás igénybe vétele esetén a szállítási és utánvételi díjat a megrendelőnek kell kifizetni. A szállítás a megrendeléstől számított 4-5 munkanapon belül történik. A kiszállítást a megrendelő által feltüntetett címre, annak bejárati ajtajáig, emeletes ház esetén a főbejáratig szállítják ki. Sikertelen kézbesítés esetén még kétszer megkíséreljük a csomag kézbesítését, utána a rendelést töröljük. Az előre kifizetett megrendelések sikertelen kézbesítésekor a már kifizetett csomagok a bemutatótermünkben 10 napig átvehetők.

SZÁLLÍTÁSI DÍJAK

Sprinter Futárszolgálat általi kiszállítás választása esetén: 5000 Ft értékű vásárlás alatt a kiszállítási díj 2500 Ft, 5000 Ft feletti vásárlás esetén 2000 Ft. Bármely fizetési mód (utánvét, bankkártyás fizetés) esetén 30 000 Ft feletti rendelésnél ingyenes a kiszállítás. A szállítás a megrendeléstől számított 4-5 munkanapon belül történik.

MPL Futárszolgálat általi kiszállítás választása esetén: MPL csomagpont esetén: 990 Ft, MPL házhozszállítás esetén: 1990 Ft.

MPL csomagpont kiszállítás nem választható a speciális kezelést kívánó, törékeny árut tartalmazó megrendelések esetében (pl. lekvárok, befőttes üvegek, stb.).

MPL Futárszolgálat általi kiszállítás választása esetén csomagolási és törékeny csomag biztosítási díjat számolunk fel minden csomagra, amelynek mértéke további +2990 Ft/csomag, valamint kizárólag bankkártyás fizetés áll rendelkezésre a megrendelés leadásakor. A szállítás a megrendeléstől számított 15 munkanapon belül történik.

NAGYKERESKEDELEM, VISZONTELADÓI PARTNEREK

Viszonteladói partnereinknek lehetősége van regisztráció után nagykereskedelmi áron vásárolni a weboldalon. Viszonteladói vásárlás esetén a szállítási díj nettó 50000 Ft alatt bruttó 3500 Ft, e felett díjmentes.

TÁRHELYSZOLGÁLTATÓ

Tárhely.Eu Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (Adószám: 14571332-2-42, Székhely cím: 1144 Budapest, Ormánság utca 4. X. em. 241.)

Kaldeneker Lekvárosház - Az üvegbe zárt boldogság