SZOLGÁLTATÓ

Lekvárosház Kft. 1222 Budapest, Gyár utca 15.
Adószám: 23332283-2-43
Cégjegyzékszám: 01-09-960547
Bankszámlaszám: OTP Bank, 11711096-20000693, a számla tulajdonosa: Lekvárosház Kft.

GARANCIA

A legnagyobb igyekezetünk ellenére is előfordulhat, hogy a termék a szállítás során megsérül. Erről jegyzőkönyvet kell felvetetni a kiszállítást végző céggel. A kiszállítást végző cég biztosítással rendelkezik az esetleges károkért.

Élelmiszerek minőségi kifogása esetén panaszát kérjük, jelezze felénk e-mailben vagy telefonon, és kicseréljük a terméket. Műszaki cikkek, konyhai eszközök esetén a kereskedelmi törvény által meghatározott garanciális paraméterek az iránymutatók.

Előfordulhat, hogy a megrendelt áru épp nincs a raktárunkban. Ebben az esetben értesítjük a megrendelőt, aki elállhat a termék megvásárlásától, vagy megbeszélés alapján más termékkel pótoljuk. Fontos, hogy a felmerült probléma gyors elintézése érdekében a regisztráció során adja meg a mobiltelefonszámát, hogy el tudjuk érni kérdéseinkkel.

ELÁLLÁSI JOG

A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló, 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében a vásárló 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat vásárlási szándékától. A webshopnak az elállást követő 14 napon belül vissza kell térítenie a fogyasztó részére a termék árát. A fogyasztó az elállási jog gyakorlásának napjától számított 14 napon belül köteles visszaküldeni vagy átadni a terméket a webshopnak.

A webshop elállhat a vásárlási megbízás teljesítéstől, ha a megrendelő előzőleg indok nélkül nem vette át a megrendelt termékeket, ezzel anyagi kárt okozva a társaságunknak. Ebben az esetben a kiszállítási és visszaszállítási díjat vállalkozásunknak a szállító cég felé ki kell fizetni.
Megtagadhatjuk a vásárlást ha a megrendelő nem megfelelő adatokat ad meg a megrendelésnél, és ezt jelzésünkre sem korrigálja.
Nem teljesítjük olyan esetben a megrendelést, ha a vásárló nagy összegű megrendelés esetén, nem fizeti meg a a díjbekérő vagy előleg számláját.,
A weboldal üzemeltetője nem vállal felelősséget a hibásan feltüntetett árakért, hibás termékleírásért, és hibás tartalomért, valamit hekkerek által okozott károkért.

A MEGRENDELÉS MENETE

Az internetes oldalunkon lehetőség nyílik az online vásárlásra. A kiválasztott termék mennyiségét ki kell választani a terméket ábrázoló kép mellett. Kifizetésre több lehetőség adott, személyes átvételkor a helyszínen fizethet készpénzzel, kiszállításkor pedig a szállítást végző cég futárnak.  Futárszolgálattal történő szállítás esetén a számlát minden esetben e-mail-ben küldjük el.

​Az ÁFA törvény szerint nem magán célú vásárlás esetén a vevő adószámának megadása kötelező, a nem helyes adószám megadása esetén vállalkozásunk az ebből eredő károkért nem vállal felelősséget.​

​Jövedéki termékek vásárlása esetén a számla a jövedéki termék igazolására nem alkalmas. Jövedéki terméket csak magánszemélynek vagy végfelhasználónak értékesíthetünk, tovább értékesítésre nem.

Egyes akciós termékek esetén az eladó korlátozhatja a megvásárolható mennyiséget.

SZÁLLÍTÁSI LEHETŐSÉGEK

Személyes átvétel a cég bemutatótermében (1222 Budapest, Gyár utca 15.), munkanapokon reggel 8 és 15 óra között lehetséges. Nagyobb mennyiség vásárlása esetén telefonos egyeztetés szükséges. A webboltban leadott rendeléseket nyitvatartási időben akár a megrendeléstől számított fél órán belül is át lehet venni. A csomagot öt munkanapig tároljuk a boltban, utána töröljük a rendelést.

Csomagküldő szolgáltatás igénybe vétele esetén a szállítási és utánvételi díjat a megrendelőnek kell kifizetni. A szállítás a megrendeléstől számított 4-5 munkanapon belül történik. A kiszállítást a megrendelő által feltüntetett címre, annak bejárati ajtajáig, emeletes ház esetén a főbejáratig szállítják ki. Sikertelen kézbesítés esetén még kétszer megkíséreljük a csomag kézbesítését, utána a rendelést töröljük. Az előre kifizetett megrendelések sikertelen kézbesítésekor a már kifizetett csomagok a bemutatótermünkben 10 napig átvehetők.

SZÁLLÍTÁSI DÍJAK

A megrendelt árut a Sprinter Kft. szállítja ki. Belföldön 5000 Ft értékű vásárlás alatt a kiszállítási díj 2500 Ft, 5000 Ft feletti vásárlás esetén 2000 Ft. Bármely fizetési mód (utánvét, bankkártyás fizetés) esetén 30 000 Ft feletti rendelésnél ingyenes a kiszállítás.

NAGYKERESKEDELEM, VISZONTELADÓI PARTNEREK

Viszonteladói partnereinknek lehetősége van regisztráció után nagykereskedelmi áron vásárolni a weboldalon. Viszonteladói vásárlás esetén a szállítási díj nettó 50000 Ft alatt bruttó 3500 Ft, e felett díjmentes.

TÁRHELYSZOLGÁLTATÓ

Tárhely.Eu Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (Adószám: 14571332-2-42, Székhely cím: 1144 Budapest, Ormánság utca 4. X. em. 241.)

Kaldeneker Lekvárosház - Az üvegbe zárt boldogság