INFORMÁCIÓK

A bolt üzemeltetője a Lekvárosház Élelmiszeripari Korlátolt Felelősségű Társaság, Lekvárosház Kft.

Címe: 1222 Budapest, Gyár utca 15.
A cég e-mail címe: info@lekvaroshaz.hu

Bemutatótermünk az üzem mellett a cég telephelyén található. Lehetőség nyílik a termékek személyes megvásárlására, valamit felhasználásukról személyes tanácsot is adunk.

Vállalkozásunk fő tevékenysége a tartósított élelmiszerek előállítása, forgalmazása. Fő profilunk gyümölcsből és zöldségekből készült különleges lekvárok, szörpök és szószok előállítása. A társaság internetes kereskedelem útján is értékesít konyhai kisgépeket, eszközöket és egyéb a profilunkba illő élelmiszereket.

A MEGRENDELÉS MENETE

Az internetes oldalunkon lehetőség nyílik az online vásárlásra. A kiválasztott termék mennyiségét ki kell választani a terméket ábrázoló kép mellett. Kifizetésre több lehetőség adott. Személyes átvételkor a helyszínen készpénzzel, bankkártyával, kiszállításkor a szállítást végző cég futárának, vagy megrendeléskor bankkártyával.

80.000 Ft értékű megrendelése esetén a bolt üzemeltetője kérheti az előreutalásos fizetési módot, vagy előleg bekérését a teljesítéshez.

SZÁLLÍTÁSI LEHETŐSÉGEK

Vásárlásra több lehetőséget biztosítunk.

Személyes átvétel a cég bemutatótermében (1222 Budapest Gyár utca 15.) munkanapokon reggel 8 és 15 óra között lehetséges. Nagyobb mennyiség vásárlása esetén telefonos egyeztetés alapján. A webboltban leadott rendeléseket egy munkanappal később lehet átvenni. A csomagot öt napig tároljuk itt, utána töröljük a rendelést.

Csomagküldő szolgáltatás igénybe vétele esetén a szállítási és utánvételi díjat a megrendelőnek kell kifizetni. A szállítás a megrendeléstől számított 4-5 munkanapon belül történik. A kiszállítást a megrendelő által feltüntetett címre, annak bejárati ajtajáig, emeletes ház esetén a főbejáratig szállítják ki.

SZÁLLÍTÁSI DÍJAK

A megrendelt árut a Sprinter Kft. szállítja ki. Belföldön 5000 Ft értékű vásárlás alatt a kiszállítási díj 2500 Ft, 5000 Ft feletti vásárlás esetén 2000 Ft. Bármely fizetési mód (utánvét, bankkártyás fizetés) esetén 30 000 Ft feletti rendelésnél ingyenes a kiszállítás.

NAGYKERESKEDELEM, VISZONTELADÓI PARTNEREK

Viszonteladói partnereinknek lehetősége van regisztráció után nagykereskedelmi áron vásárolni a weboldalon. Viszonteladói vásárlás esetén a szállítási díj nettó 50000 Ft alatt bruttó 3500 Ft, e felett díjmentes.

FIZETÉSI MÓDOK

Bemutatótermünkben (1222 Budapest, Gyár utca 15.) készpénzzel és bankkártyával lehet fizetni, futárral történő házhoz szállításnál a megrendelt termékeket a futárszolgálat munkatársának csak készpénzzel tudják kifizetni, vagy megrendeléskor webshopunkon keresztül bankkártyával, melyet a Six Payment Services üzemeltet.

>> Általános Szerződési Feltételek

>> Adatkezelési Tájékoztató

>> Kaldeneker Lekvárosház Hűségprogram szabályzata

Kaldeneker Lekvárosház - Az üvegbe zárt boldogság