INFORMÁCIÓK

A bolt üzemeltetője a Lekvárosház Élelmiszeripari Korlátolt Felelősségű Társaság, Lekvárosház Kft.

Címe: 1222 Budapest, Gyár utca 15.
A cég e-mail címe: info@lekvaroshaz.hu

Bemutatótermünk az üzem mellett a cég telephelyén található. Lehetőség nyílik a termékek személyes megvásárlására, valamit felhasználásukról személyes tanácsot is adunk.

Vállalkozásunk fő tevékenysége a tartósított élelmiszerek előállítása, forgalmazása. Fő profilunk gyümölcsből és zöldségekből készült különleges lekvárok, szörpök és szószok előállítása. A társaság internetes kereskedelem útján is értékesít konyhai kisgépeket, eszközöket és egyéb a profilunkba illő élelmiszereket.

A MEGRENDELÉS MENETE

Az internetes oldalunkon lehetőség nyílik az online vásárlásra. A kiválasztott termék mennyiségét ki kell választani a terméket ábrázoló kép mellett. Kifizetésre több lehetőség adott. Személyes átvételkor a helyszínen készpénzzel, bankkártyával, kiszállításkor a szállítást végző cég futárának, vagy megrendeléskor bankkártyával.

80.000 Ft értékű megrendelése esetén a bolt üzemeltetője kérheti az előreutalásos fizetési módot, vagy előleg bekérését a teljesítéshez.

SZÁLLÍTÁSI LEHETŐSÉGEK

Vásárlásra több lehetőséget biztosítunk.

Személyes átvétel a cég bemutatótermében (1222 Budapest Gyár utca 15.) munkanapokon reggel 8 és 15 óra között lehetséges. Nagyobb mennyiség vásárlása esetén telefonos egyeztetés alapján. A webboltban leadott rendeléseket egy munkanappal később lehet átvenni. A csomagot öt napig tároljuk itt, utána töröljük a rendelést.

Csomagküldő szolgáltatás igénybe vétele esetén a szállítási és utánvételi díjat a megrendelőnek kell kifizetni. A kiszállítást a megrendelő által feltüntetett címre, annak bejárati ajtajáig, emeletes ház esetén a főbejáratig szállítják ki.

SZÁLLÍTÁSI DÍJAK

Sprinter Futárszolgálat általi kiszállítás választása esetén: 5000 Ft értékű vásárlás alatt a kiszállítási díj 2500 Ft, 5000 Ft feletti vásárlás esetén 2000 Ft. Bármely fizetési mód (utánvét, bankkártyás fizetés) esetén 30 000 Ft feletti rendelésnél ingyenes a kiszállítás. A szállítás a megrendeléstől számított 4-5 munkanapon belül történik.

MPL Futárszolgálat általi kiszállítás választása esetén: MPL csomagpont esetén: 990 Ft, MPL házhozszállítás esetén: 1990 Ft.

MPL csomagpont kiszállítás nem választható a speciális kezelést kívánó, törékeny árut tartalmazó megrendelések esetében (pl. lekvárok, befőttes üvegek, stb.).

MPL Futárszolgálat általi kiszállítás választása esetén csomagolási és törékeny csomag biztosítási díjat számolunk  fel minden csomagra, amelynek mértéke további +2990 Ft/csomag, valamint kizárólag bankkártyás fizetés áll rendelkezésre a megrendelés leadásakor. A szállítás a megrendeléstől számított 15 munkanapon belül történik.

NAGYKERESKEDELEM, VISZONTELADÓI PARTNEREK

Viszonteladói partnereinknek lehetősége van regisztráció után nagykereskedelmi áron vásárolni a weboldalon. Viszonteladói vásárlás esetén a szállítási díj egyedileg meghatározott, a szállítást a Sprinter Futárszolgálat végzi: nettó 50000 Ft alatt bruttó 3500 Ft, e felett díjmentes.

FIZETÉSI MÓDOK

Bemutatótermünkben (1222 Budapest, Gyár utca 15.) készpénzzel és bankkártyával lehet fizetni, futárral történő házhoz szállításnál a megrendelt termékeket a futárszolgálat munkatársának csak készpénzzel tudják kifizetni, vagy megrendeléskor webshopunkon keresztül bankkártyával, melyet a Six Payment Services üzemeltet.

>> Általános Szerződési Feltételek

>> Adatkezelési Tájékoztató

Kaldeneker Lekvárosház - Az üvegbe zárt boldogság