Friss croissant készítése
Pillanatok alatt varázsolhatunk friss croissant tésztát a reggelizőasztalra. Nemcsak natúran készíthetjük: megkenhetjük mustárral, göngyölhetünk bele lazacot vagy akár egy darab marcipánt is. (tovább…)
Pillanatok alatt varázsolhatunk friss croissant tésztát a reggelizőasztalra. Nemcsak natúran készíthetjük: megkenhetjük mustárral, göngyölhetünk bele lazacot vagy akár egy darab marcipánt is. (tovább…)
Pár éve Norvégiába utaztunk. Oslo repterén volt egy kis időnk, míg a helyi járattal tovább tudtunk repülni Bergenbe. Hogy eltöltsük a várakozási időt, betértünk a reptéri restibe. (tovább…)
Tőkegombából, egy Japánban igen közkedvelt és gyakran használt gombaféléből készítünk gombás pitét, mellé friss, ropogós salátaleveleket kínálunk. (tovább…)
Készíts könnyű ebédet sonkával és spárgával. (tovább…)