Vargányás tészta
Az egyik legkedveltebb csemege gombából, a vargányából készíthetünk egyszerű, de annál ízletesebb fogást. (tovább…)
Az egyik legkedveltebb csemege gombából, a vargányából készíthetünk egyszerű, de annál ízletesebb fogást. (tovább…)
A piacokon már kedvező áron lehet vásárolni a téli savanyúságok alapanyagait. Ebben a pénzszegény időben érdemes nekilátni a téli spájzolásnak. Uborka, cukkini, paprika, paradicsom és pár csokor friss fűszer kell az eltevésükhöz. (tovább…)
A salátához vágjuk kétfelé az avokádót, vegyük ki a magját, kanalazzuk ki a húsát. Tegyük hozzá a rákhúst, tegyük rá a majonézt, a mustárt és a joghurtot. (tovább…)
Kiadós és ízekben gazdag egytálételt főzünk a csülökből. Igazi vendégváró fogás. (tovább…)