Spenótos zöldborsópüré

Sokan kérdezik, mit kezdjenek a sok, nyáron lefagyasztott zöldborsóval. Én pürét készítettem belőle spenóttal, fokhagymával. A zsenge zöld püré sült kacsa, sült oldalas, grillezett halak vagy sajtok körete lehet. (tovább…)

Kedvenc almás pitém

Ez a pite azért a kedvencem, mert a tésztája vékony, viszont a tölteléke igen gazdag. Télen is könnyű elkészíteni, mert alma az kapható. Egy tartalmas leves után második fogás is lehet, de vendégvárónak is kiváló. (tovább…)

Lilahagymalekvár

Sokan kérnek tőlem hagymalekvár receptet. Most elkészítettem az RTL Klub Reggeli című műsorában. Saját szájízzel, csipkebogyólekvárral dobtam fel. Nem sok maradt belőle, úgy tartom, főzök be még egy adaggal. (tovább…)

Kaldeneker Lekvárosház - Az üvegbe zárt boldogság