Levendulás eperdzsem

Tihany félszigetéről származó illatos levendulavirággal készült magas gyümölcstartalmú dzsem. A levendula illata szinte simogatóan járja át az érett és mézédes eperszemeket. Csökkentett cukortartalommal készült, egy kilónyi eperhez csak 20 dkg cukrot használtunk az édesítéshez. Kíméletes főzési technikával készült, így íze, színe frissebb maradt, ásványi anyag-, valamit vitamintartalma kevésbé károsodott.

Készült: eper, cukor, levendulavirág, citromsav, pektin
Felhasználása: Palacsintába, fánkra, vajas pirítósra, édességekhez, fagylaltra ajánlom kanalazni.
Eltartható: Bontatlanul hűtés nélkül, napfénytől védett, hűvös helyen 1 évig. Felbontás után hűtőben tárolva 7 napig fogyasztható.

Tápanyag összetétel 100 g termékben: 

Energia: 397.78 kJ/94.94 kCal
Zsír: 0.25 g – amelyből telített zsírsavak: 0.02 g
Szénhidrát: 23 g – amelyből cukrok: 20.65 g
Fehérje: 0.55 g
Só: 0 g

Származási hely: Magyarország
Töltőtömeg: 312 ml
(3461 Ft / kg)

1 180 Ft

Cikkszám: L2033 Kategóriák: ,
Palacsintába, fánkra, vajas pirítósra, édességekhez, fagylaltra ajánlom kanalazni