A BBC Good Food magaziban olvashatjátok a receptjeimet
Újdonság! Megjelent a BBC Good Food magazin szeptemberi száma. Ebben a számban velem is olvashattok egy interjút, és a chili-karamell receptjét is elolvashatjátok benne. Az újságot oldalunkon is megrendelhetitek, dedikálva küldjük nektek. A cikkben ajánlott chili-karamell szósz is megvehető a boltban.
Még tart a befőző szezon!
Mindjárt vége a nyárnak, de még van sok finom befőznivaló gyümölcs, zöldség a piacon. Szilvalekvár, alma-, körtelekvár, kompót készülhet, de a szőlőt is el lehet tenni. A paradicsomból készülhet mártás és ivólé, a cukkini, uborka, hagyma, zöld paradicsom, káposzta, éretlen dinnye mehet be savanyúnak, a piros paprikából készülhet a paprikalekvár, vagy télire a lecsó, padlizsánból, babból meg zakuszka.
Ha receptekre vadásznál, akkor itt az oldalunkon megteheted. A befőzéshez szükséges kellékeket – üvegeket, tetőket, pektint, tölcsért, címkéket – pedig innen tudjátok megrendelni.