Epres örömök – kétszáz maggal
A konyhában jól kiegészíthető friss fűszernövényekkel is, szereti a citromfüvet, bazsalikomot, rozmaringot és a mentát. Szamócareceptek következnek csokival, citromfűvel és túróval. (tovább…)
A konyhában jól kiegészíthető friss fűszernövényekkel is, szereti a citromfüvet, bazsalikomot, rozmaringot és a mentát. Szamócareceptek következnek csokival, citromfűvel és túróval. (tovább…)
A Stevia egy dél-amerikai gyógynövény, mely természetéből eredendően édes. A növény kivonatait és a szárított tealeveleket a világ minden táján széles körben használják édesítésre. (tovább…)
A legkorábbi friss, cserepes fűszernövényünk, amit a piacokon is be tudunk szerezni az a metélőhagyma, más nevén snidling. A liliomfélék családjába tartozó növénynek ételfiatalító, frissítő hatásait mutatjuk be. (tovább…)
Piszke, ahogy az én falumban neveztük. Van, aki köszmétének, pöszmétének, büszkének, és van, aki egresnek ismeri. A piszke gyermekkorom kedvenc savanykás gyümölcse. (tovább…)