Rebarbarakompót télire
Unokatesóm megajándékozott egy nagy nyalábnyi szép és kövérre hízott rebarbarával. Mivel ennyit egyszerre nem tudok felhasználni, befőztem télire, jó lesz majd elővenni a hideg napokon. (tovább…)
Unokatesóm megajándékozott egy nagy nyalábnyi szép és kövérre hízott rebarbarával. Mivel ennyit egyszerre nem tudok felhasználni, befőztem télire, jó lesz majd elővenni a hideg napokon. (tovább…)
Tápláló krémleves finom nemes sajttal. Próbáljátok ki nyári almával, birssel vagy körtével elkészíteni. (tovább…)
A borjú húsa több vizet és fehérjét, de kevesebb zsiradékot tartalmaz, ezért íze finomabb, egészségesebb, mint a felnőtt marháé. Friss zöldségekkel és fűszernövényekkel ideálisan párosítható. (tovább…)
Egyik nap a Csak Csajok című műsorban gyömbérszörpöt készítettünk. Most megnézhetitek miként készül. Évente csaknem másfél millió tonna gyömbért fogyasztanak világszerte, a legtöbbet Dél-Kelet Ázsiában és Indiában. A gyömbér a szusi egyik kiegészítője a waszabi és a daikon (jégcsapretek) mellett. (tovább…)