Kelkáposztás mangalicakaraj batyuk erdei gyümölcsszósszal
Receptünk főszereplője a mangalicakaraj, az azt körbeölelő vajas-leveles tészta, és a megízesítő friss fűszerek. (tovább…)
Receptünk főszereplője a mangalicakaraj, az azt körbeölelő vajas-leveles tészta, és a megízesítő friss fűszerek. (tovább…)
Nincs annál izgalmasabb, amikor a saját készítésű likőröddel kínálhatod meg barátaidat, rokonaidat ismerőseid. Meglátod, ízleni fog nekik. (tovább…)
Borecetünk Tokaj szívében fogant, a kézzel szüretelt és a válogatott szőlőfürtök, majd a belőlük készülő kiváló tokaji borok gyermekeként. Termékeik már megrendelhetők a Lekvárosház oldalon is! (tovább…)
Egyik legjellemzőbb karácsonyi fűszerünk a fahéj. El sem tudnánk képzelni a lelket is felmelegítő forralt bort ennek a jóízű fának a héja nélkül. Utánajártam, mi fán is terem a fahéj. (tovább…)