Tésztás pulykasaláta
Maradék pulykasültből készítettem. Egy meleg nyári estére, amikor nem kíván a szervezetünk nagy és kiadós vacsorát. Bármilyen megmaradt pecsenyéből elkészíthető. (tovább…)
Maradék pulykasültből készítettem. Egy meleg nyári estére, amikor nem kíván a szervezetünk nagy és kiadós vacsorát. Bármilyen megmaradt pecsenyéből elkészíthető. (tovább…)
Anyukám úgynevezett dobálós pitetésztáját használom. Szinte bármilyen gyümölccsel elkészíthető, most épp arra volt kedvem, hogy a feketeszederszemeket dobáljam bele. Nem bántam meg. (tovább…)
Az olasz peszto szó mártást jelent. A klasszikus pesztó bazsalikomlevélből, fenyőmagból, parmezán sajtból, fokhagymából és olívaolajból készül. A nem klasszikus szinte bármilyen fűszeres levélből, olajos magból és olívaolajból is elkészíthető. (tovább…)