Mediterrán mártás, a napfény ízű pesztó
Az olaszok tudják a tutit, kőmozsárban zúznak péppé bazsalikomlevelet extra szűz olívaolajjal, fenyőmaggal, fokhagymával és parmezán sajttal. Receptek következnek pesztóval! (tovább…)
Az olaszok tudják a tutit, kőmozsárban zúznak péppé bazsalikomlevelet extra szűz olívaolajjal, fenyőmaggal, fokhagymával és parmezán sajttal. Receptek következnek pesztóval! (tovább…)
Hozzávalók négy személyre: 2 db csirkemell filé, 4 adag párolt barna rizs, 1 szál sárgarépa, 1 db cukkini, 1-1 db színes paprika, 10 dkg póréhagyma, 1 db karlábé, 1 diónyi friss gyömbér, 2 gerezd fokhagyma, 3 evőkanál szójaszósz, darált bors, 3 evőkanál étolaj, 2 evőkanál méz, 1 evőkanál étkezési keményítő ...
Szombaton láthattátok a TV2 Magellán című műsorában, miként tanult meg pár perc alatt elkészíteni egy trendi kaját a tinisztár. (tovább…)
Az elkészült kenyeret vágjuk nagyobb kockákra, kínáljuk levesek, kenyérre kenhető kencék vagy sajt mellé. (tovább…)