Pikáns cukkíni savanyúság
A cukkíni nem csak rántva jó! Megmutatjuk, hogyan készítsünk belőle olyan savanyúságot, amivel feldobhatjuk a krumplis tésztát, rakott krumplit vagy a csirkepörköltet. (tovább…)
A cukkíni nem csak rántva jó! Megmutatjuk, hogyan készítsünk belőle olyan savanyúságot, amivel feldobhatjuk a krumplis tésztát, rakott krumplit vagy a csirkepörköltet. (tovább…)
Annyi érett paradicsom van idén nálunk, hogy piros ligetté változott a kert. Az univerzális növény gyümölcse a legsokoldalúbb konyhai alapanyag, nyersen és főzve-sütve is szeretjük, a levestől a lekvárig minden készülhet belőle. Nekünk is van egy jó pár paradicsomos receptünk, összegyűjtöttük nektek a legjobbakat. (tovább…)
Egy hagyományos fogást ajánlunk most, mely nem nélkülözi az igazi magyaros fűszereket, hagymát, fokhagymát, köményt. (tovább…)
Tegye fel a kezét, aki gondolta volna, hogy a Blahától néhány utcányira, ráadásul pont nem a belváros irányába, szuper tetőkertekbe lehet botlani. Pedig így van ez, Kaldeneker György szakács a megmondhatója. (tovább…)