Radicchio, a sötétben termő saláta
A radicchio az endíviák családjába tartozik. Az endívia salátával ellentétben a radicchio nem annyira keserű, sokkal inkább lágyabb ízű. Pikáns, lila levelit nyersen vagy pirítva is fogyaszthatjuk. (tovább…)
A radicchio az endíviák családjába tartozik. Az endívia salátával ellentétben a radicchio nem annyira keserű, sokkal inkább lágyabb ízű. Pikáns, lila levelit nyersen vagy pirítva is fogyaszthatjuk. (tovább…)
A nagy melegben jobban esnek a hűtött levesek, melyeket különösen gyorsan elkészíthetünk a most érő sokféle gyümölcsből. Ehhez adunk néhány tippet. (tovább…)
Régi klasszikus levest készítünk ma ebédre. Ki ne éhezne meg az illatozó levesben pihenő szép nagy galuskák láttán? (tovább…)
A tavalyi sikeres debütálás után, a Hungarian Provence blog házigazdái ismét meghirdetik fotópályázatukat. Ha szereted a levendulát, akkor csinálj pár fotót a társaságában, küldd be, és levendulás meglepetéseket nyerhetsz. (tovább…)