Luxus Kender szappan 250 gr

2 090 Ft

A kender számos áldásos hatása miatt jelenleg nagyon felkapott és divatos hatóanyag a kozmetikai iparban és a gyógyászatban egyaránt. A szappan friss illatát a gardenia és a frézia adják.
Cikkszám: L3199 Kategória:
Kosár

Leírás

Idén a toszkán natúr szappan luxus sorozata bővült új taggal, egy kender szappannal. A kender, latin nevén Cannabis sativa (nem tévesztendő össze a marihuánával, bár azonos családba tartoznak!) számos áldásos hatása miatt jelenleg nagyon felkapott és divatos hatóanyag a kozmetikai iparban és a gyógyászatban egyaránt. Egy CBD nevű hatóanyagot vonnak ki belőle, mely a növénynek kizárólag a jótákony hatásait hordozza, pszichoaktív tulajdonságait nem.

Magas klorofil tartalma és 9 esszenciális aminosav tartalma miatt rendkívül erős antioxidáns, mély rétegben képes javítani a bőr hidratáltsági szintjét és rugalmasságát. Másik hatóanyaga a Moringa (Moringa Olifera) amely a légszennyezettség káros hatásaitól óvja a bőrt. Szuperfoodként is számontartják nagyon magas ásványi anyag tartalma miatt. Mindkét hatóanyag fenntartható, organikus gazdálkodásból származik.

A szappan fantasztikus, friss illatát a gardenia és a frézia adják.