Sókülönlegességek díszdobozban

5 990 Ft

A világ minden tájáról származó sókülönlegességeket csomagoltunk ebbe az elegáns díszdobozba. Főzés szerelmeseinek ajánljuk, viheted ajándékba, vagy alkoss vele a konyhádban szabadon.
Kosár

Leírás

A világ minden tájáról származó sókülönlegességeket csomagoltunk ebbe az elegáns díszdobozba . Főzés szerelmeseinek ajánljuk, viheted ajándékba, vagy alkoss vele a konyhádban szabadon.

A csomag tartalma:

  • Namíbiai sógyöngy: Rendkívül ritka és legalább annyira érdekes, prémium minőségű, tengeri sókülönlegesség Namíbiából, ahol a Föld legöregebb sivataga, a Namíbiai sivatag és az Atlanti Óceán találkozik.
  • Ciprusi narancsos piramis sópehely: Jellegzetes piramis alakú – földközi tengeri – sókristályok és narancsolaj, kurkuma, fűszerpaprika keveréke.
  • Japán matcha: Japán matcha teaporral ízesített és színezett spanyol tengeri só. Japánban ezt a keveréket matcha shio-nak nevezik. Az antioxidánsokban gazdag matcha teapor adja a gyönyörű, matt, világoszöld színét.
  • Mexikói chipotle chilis só: Finom szemcséjű finomítatlan tengeri só és finomra őrölt chipotle chili keveréke. Halvány téglavörös színű, lágyan sós és kellemesen csípős, se nem túl tüzes, se nem túl enyhe. A keverék viseli a chipotle jellegzetes földes-füstös és enyhén édeskés-csokoládés jegyeit.

Válassz hozzá fűszermalmot!