-
Mangó chutney
Minden húsból, halból, zöldségből, sajtból készült grill pecsenye mellé ajánljuk.
-
Füstös szilvalekvár
Oldalashoz, pástétomokhoz, kacsához és steakekhez kiváló választás!
-
-
Kajszilekvár málnával
Ez a málnával bolondított változat minden lekvárrajongó tetszését el fogja nyerni. Kóstold meg még ma!
-
Narancslekvár Camparival
Szicíliai napon érett kezeletlen narancsból készítettük. A narancs héját is felhasználtuk a lekvár készítésénél.
-
Szilvalekvár mézeskalács fűszerrel
A szilvalekvár fahéjjal isteni, mézeskalács fűszerekkel pedig mennyei kombináció. Új lekvárunk már a téli ünnepeket idézi. Mézes süteményekhez, muffinhoz, pitékhez, kalácshoz ajánljuk.
-
Vilmoskörte-feketeribizli lekvár steviával édesített
Nagyon érett illatos és szaftos vilmoskörtéből és fekete ribizliből, hozzáadott cukor nélkül készült új generációs lekvár. Sztíviával ízesítve. Paleo-diétába illeszthető termék.
-
Erdei gyümölcslekvár
Ajánljuk a lekvárt reggeli kalácsra, joghurtba, csokis süteményekhez, palacsintába. Pikáns mártás alapja is lehet vadból készült sültek, grillezett camembert sajt mellé.
-
Kamillás-mézes almadzsem
A kamilla és a méz együttesen kellemes, simogató érzést ad a könnyű gyümölcsnek.
-
Fahéjas szilvalekvár
Hasonlóan használjuk, mint más dzsemeket, fagyira kanalazva, palacsintába töltve, fánkhoz, vagy nudlihoz fogyasszuk.
-
Fahéjas szilvadzsem steviával édesített
Palacsintába, fánkra, vajas pirítósra, édességekhez, fagylaltra ajánlom kanalazni.
-
Fa-szállítók lekvárja
Hasonlóan a gyümölcsökből készült lekvárokhoz, palacsintába, süteményekre, fánkra kanalazzuk. Jól kiegészíti a pulyka, a vad és a kacsahúsból készült ételeket.