Filter
  • Erdei gyümölcslekvár

    Ajánljuk a lekvárt reggeli kalácsra, joghurtba, csokis süteményekhez, palacsintába. Pikáns mártás alapja is lehet vadból készült sültek, grillezett camembert sajt mellé.

    2 490 Ft
  • Rebarbara-meggydzsem steviával édesített

    Kellemesen savanykás dzsem, ami a spenótfélék családjába tartozó rebarbara szárából készült. sztíviával édesítettük, így cukorbetegek is fogyaszthatják.

    2 490 Ft
  • Kamillás-mézes almadzsem

    A kamilla és a méz együttesen kellemes, simogató érzést ad a könnyű gyümölcsnek.

    2 490 Ft
  • Fahéjas szilvalekvár

    Hasonlóan használjuk, mint más dzsemeket, fagyira kanalazva, palacsintába töltve, fánkhoz, vagy nudlihoz fogyasszuk.

    2 490 Ft
  • Fahéjas szilvadzsem steviával édesített

     Palacsintába, fánkra, vajas pirítósra, édességekhez, fagylaltra ajánlom kanalazni.

    2 490 Ft
  • Levendulás eperdzsem steviával édesített

    A levendula parfümillata szinte simogatóan járja át az érett és mézédes eperszemeket.

    2 490 Ft
  • Hagymalekvár

    Vadhúsból készült pecsenyékhez, sajtokhoz, pástétomokhoz, hideg sültekhez, kecskesajtból készült pástétomhoz ajánljuk.

    2 490 Ft
  • Rebarbarás meggylekvár

    Remek kiegészítője pitéknek, akár a nyers, sütésre váró pitébe is belecsepegtethetjük. Fagyira kanalazva vagy palacsintába töltve is nagyon finom. Párolással vagy főzéssel készült marhahúshoz, grillezett pecsenyékhez is kínálhatjuk.

    2 490 Ft
  • Paprikalekvár

    Remek ajándék, ami egy igazi magyaros zöldségféléből készült. Aki megkóstolta már, nehezen tud lemondani róla.

    2 490 Ft
  • Gasztro Levendulás eperlekvár

    Palacsintába, fánkra, vajas pirítósra, édességekhez, fagylaltra ajánlom kanalazni

    3 300 Ft