Fűszert kavartunk
A fűszerek használata nélkül ételeink unalmasak és egyhangúak lennének. Akár csak egy friss vagy szárított aromás ág is képes más ízvilágba terelni betevőinket. Gondjuk csak az egyszerű petrezselyem zöldre, nélküle a tavaszi újburgonya kicsit hiányos ízű lenne.
Mi főzünk, sokat sokfélét:
összekevertünk nektek sokféle jól illeszkedő fűszernövényt, hogy ezekkel könnyedén tudjatok a konyhában dolgozni. Főként grillezésre szánt halakhoz ajánlom használni. A fűszerek összetétele miatt nem csak a vízi pecsenyékhez illik, hanem csirke, pulyka és bárányhúsból készült sültekhez.
A szárnyasok fűszerezésénél használjatok natúr joghurtot, ezzel kenjétek meg a húst, majd utána szórjátok meg fűszerekkel. A joghurt omlósan puhává varázsolja a húst.
Megvásárolhatjátok itt a Lekvárosház oldalán.