Pikáns fűszerkeverék levendulával: a franciák is így csinálják
A levendulát nyáron nem csak molyűzésre és illatosításra használhatjuk, hanem pikáns fűszerkeveréket is összeállíthatunk belőle. (tovább…)
A levendulát nyáron nem csak molyűzésre és illatosításra használhatjuk, hanem pikáns fűszerkeveréket is összeállíthatunk belőle. (tovább…)
Gyúrtunk a tihanyi levendulás lekvárfőző napra. Csak így előzetesben súgom meg, nagyon jól sikerült. Itt nézhetitek, hogyan is készül a levendulás vilmoskörtelekvár. (tovább…)
Illatos lekváros finomság, ízletes délutáni teasütemény, kínáljuk vendégeinknek egy frissítő kávé vagy tea mellé. (tovább…)
Már hullanak a falevelek, opálos a levegő, reggelente köd telepszik a Belső-tóra, ezernyi színbe öltözik a táj. (tovább…)