A fűszeres őszibaracklekvár a pecsenyék pompás kísérője
A fűszeres zöldségekből és gyümölcsökből készült chutney remekül kiegészíti a parázson sült pecsenyéket. Dunsztosüvegbe téve egész évben élvezhetjük remek ízeit. (tovább…)
A fűszeres zöldségekből és gyümölcsökből készült chutney remekül kiegészíti a parázson sült pecsenyéket. Dunsztosüvegbe téve egész évben élvezhetjük remek ízeit. (tovább…)
Érdemes lesz ismét ellátogatnod ezen a hétvégén, szombaton (2011. július 30-án) az Örs vezér téri IKEA Áruházba. Főzési bemutatóval, kóstolással várlak titeket. (tovább…)
A chutney (ejtsd: csatni) indiai eredetű étel, zöldségekből, gyümölcsökből készített, erős fűszerezésű ízesítő, mely hasonlít egy erősen fűszerezett befőtthöz. (tovább…)
Sokan kérnek tőlem hagymalekvár receptet. Most elkészítettem az RTL Klub Reggeli című műsorában. Saját szájízzel, csipkebogyólekvárral dobtam fel. Nem sok maradt belőle, úgy tartom, főzök be még egy adaggal. (tovább…)