Rebarbara-meggydzsem pici fahéj ízesítéssel
Spenótfélék családjába tartozó zöldség szárából készült, savanykás ízvilágú dzsem. Meggyel és fahéjjal turbóztam fel, finom lett. (tovább…)
Spenótfélék családjába tartozó zöldség szárából készült, savanykás ízvilágú dzsem. Meggyel és fahéjjal turbóztam fel, finom lett. (tovább…)
Az eperlekvárt finom fűszerekkel tehetjük még különlegesebbé. Mi most gyömbérrel ízesítettük, de kipróbálhatjátok bazsalikommal, levendulával és marcipánnal is. A befőzéshez szükséges eszközöket megrendelhetitek hozzá a boltunkból. (tovább…)
"Befellegzett a szaliciles lekvároknak, jó minőségű gyümölccsel pofonegyszerű a befőzés anélkül is." - egy korábbi portrét ajánlunk, amit jó újra olvasni, mert a befőzés iránti szenvedélyemről olvashattok benne. (tovább…)
Az eperlekvárt finom fűszerekkel tehetjük még különlegesebbé. Mi most gyömbérrel ízesítettük, de kipróbálhatjátok bazsalikommal, levendulával és marcipánnal is. A befőzéshez szükséges eszközöket megrendelhetitek hozzá a boltunkból. (tovább…)