Pálinkás-sárgadinnyés baracklekvár
A kedvenc gyümölcseinket, a nyár ízeit érdemes eltenni a téli hónapokra. Mézédes barackból és sárgadinnyéből készítünk lekvárt, melyet igazi barackpálinkával teszünk még izgalmasabbá. (tovább…)
A kedvenc gyümölcseinket, a nyár ízeit érdemes eltenni a téli hónapokra. Mézédes barackból és sárgadinnyéből készítünk lekvárt, melyet igazi barackpálinkával teszünk még izgalmasabbá. (tovább…)
A kedvenc gyümölcseinket, a nyár ízeit érdemes eltenni a téli hónapokra. Mézédes barackból és sárgadinnyéből készítünk lekvárt, melyet igazi barackpálinkával teszünk még izgalmasabbá. (tovább…)
Csatos üvegeinkben akár gyümölcsös koktélokat, granítát vagy jeges kávét, fagyi koktélokat is lehet tálalni. Nyári partik sztárjai következnek. (tovább…)
Sokat utazom, főként a Balaton északi területeit szoktam felfedezni. Az utazások során felfigyeltem a sok szabadon növő gyümölcsre, virágra – szamóca, bodza, szeder, szilva, kökény, vadkörte, alma, akác, csipkebogyó, levendula, medvehagyma. Ezeket a gyümölcsöket, virágokat be lehet gyűjteni, és mindenféle finomságot készíteni belőlük. Lássuk, hogyan kerülhetnek ezek a kamrába! ...