Fahéjas szilvadzsem

Hamvas, érett muskotályos szilvából készítettem ezt magas gyümölcstartalmú dzsemet. Fűszerezéséhez egyik kedvenc fűszeremet, a fahéjat használtam. Kevés cukor felhasználásával készült.

Összetevők:  szilva, cukor, fahéj, citromsav, pektin
Felhasználása: Hasonlóan használjuk, mint más dzsemeket, fagyira kanalazva, palacsintába töltve, fánkhoz, vagy nudlihoz fogyasszuk.
Eltartható: Bontatlanul hűtés nélkül, napfénytől védett, hűvös helyen 1 évig. Felbontás után hűtőben tárolva 7 napig fogyasztható.

Tápanyag összetétel 100 g termékben: 

Energia: 436.6 kJ/104.2 kCal
Zsír: 0.23 g – amelyből telített zsírsavak: 0.02 g
Szénhidrát: 26.52 g – amelyből cukrok: 25.14 g
Fehérje: 0.58 g
Só: 0 g

Származási hely: Magyarország
Töltőtömeg: 312 ml
(3461 Ft/kg)

1 180 Ft

Cikkszám: L2069 Kategóriák: ,
Hasonlóan használjuk, mint más dzsemeket, fagyira kanalazva, palacsintába töltve, fánkhoz, vagy nudlihoz fogyasszuk.