Hagymalekvár

Igazi különlegesség, nem csak ínyenceknek. Talán el sem tudják sokan képzelni, hogy lekvárt hagymából is lehet készíteni. A hagymát, ha sokáig pirítjuk, azaz karamellizáljuk, édeskés ízűre változik. Elveszti kellemetlen hagymaszagát. Kellemes és merész alkotás a lila hagymalekvár.

Összetevők: lila hagyma, cukor, balzsamecet, só, vörösbor, pektin, citromsav
Felhasználása: Vadhúsból készült pecsenyékhez, hamburgerbe, sajtokhoz, pástétomokhoz, hideg sültekhez, kecskesajtból készült pástétomhoz ajánljuk.
Eltartható: Bontatlanul hűtés nélkül, napfénytől védett, hűvös helyen 1 évig. Felbontás után hűtőben tárolva 7 napig fogyasztható.

Tápanyag tartalom 100 g termékben: 

Energia: 231.66 kJ/ 55.29 kCal
Zsír: 0 g – amelyből telített zsírsavak: 0 g
Szénhidrát: 14.31 g – amelyből cukrok: 9 g
Fehérje: 0.81 g
Só: 1.348 g

Származási hely: Magyarország
Töltőtömeg:  312 ml
(3461 Ft / kg)

1 180 Ft

Cikkszám: L2039 Kategóriák: ,
Vadhúsból készült pecsenyékhez, sajtokhoz, pástétomokhoz, hideg sültekhez, kecskesajtból készült pástétomhoz ajánljuk.