-
Szilvalekvár mézeskalács fűszerrel
A szilvalekvár fahéjjal isteni, mézeskalács fűszerekkel pedig mennyei kombináció. Új lekvárunk már a téli ünnepeket idézi. Mézes süteményekhez, muffinhoz, pitékhez, kalácshoz ajánljuk.
-
Erdei gyümölcslekvár
Ajánljuk a lekvárt reggeli kalácsra, joghurtba, csokis süteményekhez, palacsintába. Pikáns mártás alapja is lehet vadból készült sültek, grillezett camembert sajt mellé.
-
Kamillás-mézes almadzsem
A kamilla és a méz együttesen kellemes, simogató érzést ad a könnyű gyümölcsnek.
-
Fahéjas szilvalekvár
Hasonlóan használjuk, mint más dzsemeket, fagyira kanalazva, palacsintába töltve, fánkhoz, vagy nudlihoz fogyasszuk.
-
Fa-szállítók lekvárja
Hasonlóan a gyümölcsökből készült lekvárokhoz, palacsintába, süteményekre, fánkra kanalazzuk. Jól kiegészíti a pulyka, a vad és a kacsahúsból készült ételeket.
-
Rebarbarás meggylekvár
Remek kiegészítője pitéknek, akár a nyers, sütésre váró pitébe is belecsepegtethetjük. Fagyira kanalazva vagy palacsintába töltve is nagyon finom. Párolással vagy főzéssel készült marhahúshoz, grillezett pecsenyékhez is kínálhatjuk.