Zöldcitromos fűszerkrém
Az indiai konyha sokféle fűszerkrémet használ az ételek ízesítésére. Önmagában tömény, de ha sütés előtt bekenünk vele hal- vagy hússzeleteket, egy új ízvilágot tudhatunk magunkénak. (tovább…)
Az indiai konyha sokféle fűszerkrémet használ az ételek ízesítésére. Önmagában tömény, de ha sütés előtt bekenünk vele hal- vagy hússzeleteket, egy új ízvilágot tudhatunk magunkénak. (tovább…)
A rebarbara és az eper pompás párost alkot. Ha itt a szezon, teszteljétek az ízeket! (tovább…)
A körtelekvárt érdemes különleges hozzávalókkal megbolondítani. Kipróbálhatjuk Earl Grey teával, zsályalevelekkel, bodzabogyóval, kökénnyel, fekete ribizlivel, fügével és Tokajival, rozmaringgal, csipkebogyóval. Mi most piros szőlővel készítettük el. A receptet videón is megnézheted, a befőzési kellékeket pedig boltunkban megveheted. (tovább…)
Mostohazöldségünk a cékla, pedig nagyon egészséges, készíthetünk belőle levest, köretet, salátát, de akár édességet is. Ha hiszitek, ha nem, narancsos céklalekvárt készítettem belőle, amit húsokhoz, grillezett sajtokhoz, kacsasültekhez fogyaszthatunk. Videón is megnézhetitek, hogyan készült. . (tovább…)