-
Étkezési citromsav, 1000 g
Egy hasznos hozzávaló, mellyel szebbek és tartósabbak lesznek a lekvárjaink, befőttjeink.
-
Étkezési citromsav, 500 g
Egy hasznos hozzávaló, mellyel szebbek és tartósabbak lesznek a lekvárjaink, befőttjeink.
-
Narancsos karamellkrém
A karamella édes íze keveredik ebben a krémben a narancs pikáns savanykás ízével.
-
Szilvalekvár mézeskalács fűszerrel
A szilvalekvár fahéjjal isteni, mézeskalács fűszerekkel pedig mennyei kombináció. Új lekvárunk már a téli ünnepeket idézi. Mézes süteményekhez, muffinhoz, pitékhez, kalácshoz ajánljuk.
-
-
Pektin-természetes lekvárzselésítő, 1000g-os kiszerelés
Nagy kiszerelésű pektinünket ajánljuk azoknak, aki nagyobb mennyiségben kívánnak lekvárt készíteni a befőző szezonban. A pektin használatával kevesebb cukorral, rövidebb főzési idővel készülhetnek a dzsemek, így ízük gyümölcsösebb marad.
Tápanyagösszetétel 100…
-
Lekvárosüveg, modern, 312 ml
Divatos formájú, négyszögletes üveg. Nem csak lekvárt, de aszalt gyümölcsöt, magokat, müzlit is tárolhatunk benne.
-
Vilmoskörte-feketeribizli lekvár steviával édesített
Nagyon érett illatos és szaftos vilmoskörtéből és fekete ribizliből, hozzáadott cukor nélkül készült új generációs lekvár. Sztíviával ízesítve. Paleo-diétába illeszthető termék.
-
Alma-homoktövis lekvár fahéjjal steviával édesített
Új generációs diétás lekvár almából, homoktövissel, gyömbérrel és fahéjjal ízesítve.
-
Erdei gyümölcslekvár
Ajánljuk a lekvárt reggeli kalácsra, joghurtba, csokis süteményekhez, palacsintába. Pikáns mártás alapja is lehet vadból készült sültek, grillezett camembert sajt mellé.
-
Befőttes üveg 720 ml
Családi mennyiségű lekvárok, dzsemek, savanyúságok, mézek, befőttek eltevésére.
-
Rebarbara-meggydzsem steviával édesített
Kellemesen savanykás dzsem, ami a spenótfélék családjába tartozó rebarbara szárából készült. sztíviával édesítettük, így cukorbetegek is fogyaszthatják.