-
Vilmoskörte-feketeribizli lekvár steviával édesített
Nagyon érett illatos és szaftos vilmoskörtéből és fekete ribizliből, hozzáadott cukor nélkül készült új generációs lekvár. Sztíviával ízesítve. Paleo-diétába illeszthető termék.
-
Erdei gyümölcslekvár
Ajánljuk a lekvárt reggeli kalácsra, joghurtba, csokis süteményekhez, palacsintába. Pikáns mártás alapja is lehet vadból készült sültek, grillezett camembert sajt mellé.
-
Sós karamellkrém
A karamellkrém már önmagában is igen csábító, de egy csipet tengeri sóval megbolondítva igazi ínyenc élmény. Vigyázat, nem lehet abbahagyni! Kitűnő ajándék angyaloknak és ördögfiókáknak!
-
Befőttes üveg 720 ml
Családi mennyiségű lekvárok, dzsemek, savanyúságok, mézek, befőttek eltevésére.
-
Kamillás-mézes almadzsem
A kamilla és a méz együttesen kellemes, simogató érzést ad a könnyű gyümölcsnek.
-
Lekvár betöltő tölcsér
Lekvárok, dzsemek, befőttek és minden olyan finomság olyan finomság eltevésére amik téli eltevésre befőttes vagy lekváros üvegbe kerülnek.
-
Lekvárosüveg, Quadro 120 ml
Négyszög alakú 120 milliliteres üres lekváros üveg. Kis mennyiségű lekvárok, dzsemek, fűszerek, fűszerkrémek, mézek, csokoládé és karamellkrémek tárolására, téli eltevésére.
-
Fahéjas szilvalekvár
Hasonlóan használjuk, mint más dzsemeket, fagyira kanalazva, palacsintába töltve, fánkhoz, vagy nudlihoz fogyasszuk.
-
Fahéjas szilvadzsem steviával édesített
Palacsintába, fánkra, vajas pirítósra, édességekhez, fagylaltra ajánlom kanalazni.
-
Fa-szállítók lekvárja
Hasonlóan a gyümölcsökből készült lekvárokhoz, palacsintába, süteményekre, fánkra kanalazzuk. Jól kiegészíti a pulyka, a vad és a kacsahúsból készült ételeket.
-
Levendulás eperdzsem steviával édesített
A levendula parfümillata szinte simogatóan járja át az érett és mézédes eperszemeket.
-
Hagymalekvár
Vadhúsból készült pecsenyékhez, sajtokhoz, pástétomokhoz, hideg sültekhez, kecskesajtból készült pástétomhoz ajánljuk.